Maak uw ADSL verbinding sneller

Maak uw internet netwerk sneller door verouderde hardware te vervangen

Sneller internet

Wanneer u een ADSL klant bent dan bevindt u zich in een positie om gemakkelijk andere hardware te gebruiken dan die wordt meegeleverd door uw internet provider. Het is namelijk zo dat u gemakkelijk bij verschillende computerwinkels enkele ADSL routers kunt vinden die op uw netwerk passen. Het komt namelijk steeds meer voor dat consumenten gebruik maken van de trage oude wifi g verbinding. Let wel op dat bij de aanschaf van een nieuwe router er op gelet wordt dat hij ook daadwerkelijk de verbindingen van uw bundel ondersteund.

Waar moet u op letten?

Er zijn tegenwoordig steeds meer pakketten die een all in service bevatten. Dit wil zeggen dat er ook telefonie en digitale TV in uw pakket zitten. Dit maakt het natuurlijk een stuk moeilijker om de hardware te vervangen. Maar natuurlijk wordt hier op ingespeeld door verschillende router fabrikanten. Zo zijn er hier ook varianten van beschikbaar die goed passen en aansluit op uw abonnement.

Uw huidige ADSL modem behouden?

Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon uw huidige hardware te behouden. Wel kan er achter uw huidige ADSL modem een goede draadloze internetrouter geïnstalleerd worden voor sneller en krachtiger internet. Voor meer informatie hierover kunt u het beste uw huidige internet aanbieder contacteren.